Varga Erika

Varga Erika

gyógytornász

 

Diplomámat a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem 2009-ben. Már abban az évben Budapestre költöztem, és gyógytornászként kezdtem dolgozni. A diplomamunkámban a gyerekek terápiája volt a középpontban, és ezt az irányt tartottam a munkámban is. Az első naptól kezdve gyerekekkel dolgozok. Mióta megszületett két gyermekem, úgy érzem, még nagyobb odaadással és megértéssel tudok velük együtt dolgozni. Továbbképzéseimet is ezen irány szerint választottam. 2009-ben Kinesiology taping, 2012-ben 3D scoliosis terápia(Schroth), 2012-ben Bevezetés a gyermek NDT(Bobath-módszer) alapjaiba, 2017-ben a Pfaffenrot-féle szinergetikus reflexterápia tanfolyamot, 2019-ben pedig a Pfaffenrot-féle szinergetikus reflexterápia frissítő kurzusát végeztem el.

Fordulhatnak hozzám, ha babájuknak megkésett mozgásfejlődése, aszimmetrikus fej- vagy testtartása, szopási nehézsége vagy izomtónusbeli eltérése van. Ha gyermeküknek tartási rendellenessége, gerincferdülése, ízületi- vagy izomdiszfunkciója van.

Az óráimon énekes, mesés, játékos keretek között végzik a gyerekek a célzott, irányított aktív gyakorlatokat. (Jelenleg Gyesen.)