Fritz-Hemrik Zsuzsanna

Fritz-Hemrik Zsuzsanna

gyógytornász

 

Végzettségeim:

Gyógytornász, Pfaffenrot féle manuális terápia, Schroth terápia -alap szint, Dinamikus jógaoktató, Kinesiotape, TSMT /csoportos terápia/

„Az első pillanat, mikor megszületsz, társunkká szegődsz egy idegen világban.
A második pillanatban lassan felcseperedsz, s tágra nyitott szemekkel rácsodálkozol a világra.”

Életcélomnak és hivatásomnak tekintem ezeket a kis nyíló értelmeket segíteni a tökéletesedés útján. Már tanulmányaim kezdetén foglalkoztatott a gyermeki világ megismerése, a fejlődés, a tökéletesedés és a tökéletesítés. Vágytam megismerni a gyermeki elme kibontakozásának nagyszerűségét, a fejlődést, illetve a fejlődés gátjait.

Biológia szakos gimnáziumi tanulmányaim után felvételt nyertem az ELTE TÓFK óvóképző szakára, ahol 2 év után éreztem, hogy valamit még szeretnék. Egy év múlva felvételt nyertem a Pécsi Tudományegyetem Gyógytornász szakára, ahol végül 2007-ben diplomát szereztem. Akkor már tisztán láttam merre szeretnék elindulni. Az óvónői, illetve gyógytornászi ambícióimat ötvözve elindultam ezen nagyon szép, de kihívásokkal teli úton. Az azóta eltelt idő alatt szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, tanfolyamokon vettem részt, ezáltal bővítve tudásom. Saját két gyermekem ébreszt rá mindig a tényre, hogy egy szülőnek a világon az a legfontosabb, hogy gyermekét az életben boldogulni lássa attól a perctől kezdve, hogy ez az icipici lény világra jön. Én ebben boldogulásban próbálok segíteni a gyermekeknek, illetve szüleiknek itt a Kitárul a világ Fejlesztő Központban.